Retinol și cremă anti îmbătrânire - Resveratrol crema pentru față

Filozofia CaliVita International este simplă: Adoptă un stil de viaţă sănătos fii activ alimentează- te adecvat şi simte- te bine tot timpul! Alături de acești ingredienți gelul conține Vitamina B3 și Vitamina C, într- o formă stabilă formă ce potențează semnificativ efectele gelului. Retinol și cremă anti îmbătrânire. Conține ingredienți eficienți cu efect sinergic de decolorare a pielii: Resveratrol pur cu acțiune complexă și Arbutină inhibitor al enzimei tirozinaza – enzima responsabilă de apariția pigmentărilor.

Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution ajută la îngrijirea tenului care dă primele semne de îmbătrânire sau care se confruntă deja cu riduri. Concentrația Fiolelor cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution a fost mărită de la 2% la 5% ceea ce le recomandă în tratamente intensive de hidratare creștere a elasticității pielii și diminuare a ridurilor.

Cremă pentru îndepărtarea ridurilor
Ridix correxion noite
Crema de față seborrhea
Cele mai bune creme anti îmbătrânire folosite de celebrități

Îmbătrânire retinol Plimbare

Conține ingredienți eficienți cu efect sinergic de decolorare a pielii: Resveratrol pur, cu acțiune complexă și Arbutină, inhibitor al enzimei tirozinaza – enzima responsabilă de apariția pigmentărilor. Alături de acești ingredienți, gelul conține Vitamina B3 și Vitamina C, într- o formă stabilă, formă ce potențează semnificativ efectele gelului. Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution ajută la îngrijirea tenului care dă primele semne de îmbătrânire sau care se confruntă deja cu riduri.

Concentrația Fiolelor cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution a fost mărită de la 2% la 5%, ceea ce le recomandă în tratamente intensive de hidratare, creștere a elasticității pielii și diminuare a ridurilor.

Turmeric amla cremă cremă antirid cu brahmi de întărire a pielii

Cremă Bună


Filozofia CaliVita International este simplă: Adoptă un stil de viaţă sănătos, fii activ, alimentează- te adecvat şi simte- te bine tot timpul!
Olay anti wrinkle vârstă sfidează față spălare 150ml
Cea mai buna crema de masaj pentru fata pentru corectitudine
Zâmbetul provoacă mai multe riduri